O nas

Hiša Ayurveda je prva v Sloveniji, ki nudi celostne preventivne, kurativne ter sprostitvene tretmaje izključno po tradicionalnih metodah ajurvede.

Ekipo vodi Dr. R. Manivannan B. A. M. S., ki je vrhunski zdravnik ajurvede in izhaja iz družine klasičnih zdravnikov.

Oseben in holističen pristop, kvalitetne storitve ter sposobnost prilagajanja potrebam posameznika so ključne besede s katerimi lahko opišemo tako ajurvedo samo kot tudi filozofijo Hiše Ayurveda.

Toplo vabljeni v Hišo Ayurveda, kjer se lahko prepustite rokam indijskih mojstrov ajurvede z dolgoletnimi kliničnimi izkušnjami, nabranimi v ajurvedskih centrih v Indiji, na Kitajskem in v Sloveniji!

  • T (v angleščini in slovenščini): +386 31 639 408
  • T (samo v angleščini / in english): +386 31 887 264
  • E: info@ayurveda.si

Prosimo, da nas pred obiskom pokličete ali pišete na info@ayurveda.si, da se dogovorimo glede prostega termina.

Če se želite pogovarjati v slovenščini, je to možno od ponedeljka do petka po elektronski pošti ali na številki 031 639 408.

Če smo zasedeni, vrnemo klic kasneje.

Delovni čas: ponedeljek – sobota (in prazniki): 8.00 – 20.00

Na elektronsko pošto odgovarjamo od ponedeljka do petka.

Hiša Ayurveda
Zabretova 9a
1000 Ljubljana

Locirani smo 2km od BTCja.

Prihod po obvoznici iz Šiške: Izvoz Nove Jarše (BTC), levo preko obvoznice na Šmartinsko cesto.

Prihod po obvoznici iz štajerske ali primorske smeri: Izvoz Nove Jarše (BTC), v križišču s Šmartinko zavijete desno na Šmartinsko cesto v smeri Domžal.

Čez 200m boste na levi zagledali rastlinjake in (prve) hiše, za njimi zavijete levo v Šmartno, se peljete naravnost mimo gostilne Tavčar (na levi) in ograde za konje, čez cca 200m (pred cerkvijo) zavijete desno navzdol, nato naravnost do Y križišča, tam se držite leve, zapeljete do konca ulice in na levi strani zagledate našo hišo.

Do nas peljeta dva avtobusa: številka 12 (Vevče) in številka 12D (Podgorica). Izstopite na postaji Hrastje, ki je prva postaja po prečkanju obvoznice. Od postaje do naše hiše je slabih 10 minut hoje. Po prihodu na postajo prečkajte cesto in stopite na ozko cesto za avtobusno postajo, ki je nasproti te, kjer ste izstopili. Ko pridete na konec te ceste, zavijete desno. Na svoji levi boste zagledali gostilno Tavčar in ograde za konje, čez cca 200m (pred cerkvijo) zavijete desno navzdol, nato naravnost do Y križišča, tam se držite leve, hodite do konca ulice in na levi strani zagledate našo hišo.

Vozni red avtobusov 12 in 12D:

http://www.lpp.si/sites/default/files/lpp_vozniredi/iskalnik/index.php?stop=0&l=12

http://www.lpp.si/sites/default/files/lpp_vozniredi/iskalnik/index.php?stop=0&l=12D

Imate vprašanje, ali se želite naročiti na tretma? Kontaktirate nas lahko tudi preko spodnjega obrazca.