Predavanje v četrtek, 23.2. v Kalčku – Vabljeni!

Več o osnovnih principih ajurvedskega prehranjevanja

Z razumevanjem principov ajurvedske prehrane lahko vsak posameznik poskrbi za svoje zdravje ter ustrezno ukrepa.

Predavanje v Kalčku v Šiški:

ČETRTEK, 23. FEBRUAR, OB 17:30h

AJURVEDSKI NAČIN PREHRANJEVANJA

Predavanje bo na Celovški cesti 268 v Ljubljani in je brezplačno.
Vodi ga Maruša Erbežnik.

ayurvediska prehrana

Vsebina:
•    Kaj vpliva na naše zdravje?
•    Prebavni ogenj –njegovo delovanje in vpliv na zdravje
•    Vpliv hrane na telo in um
•    Delitev hrane na šest okusov in kaj se zgodi, če pojemo preveč hrane istega okusa
•    Primerna hrana za posamezne letne čase in kateri se moramo izogibati
•    Praktični napotki in priporočila za zimski čas
•    Pomen razstrupljanja telesa – panchakarma  


Z razumevanjem teh osnovnih in naravnih principov ajurvede lahko vsak posameznik poskrbi za svoje zdravje in lažje prepozna zgodnje simptome neravnovesja v svojem telesu in umu ter ustrezno ukrepa.