Vikend delavnica Vastu 10.3. in 11.3. v Ljubljani

VASTU: arhitektura po smernicah narave

Če je Ajurveda medicina za ljudi, je Vastu medicina za prostore v katerih živimo. Obe znanji pa se skupaj z djotišem – znanjem o naravnih ritmih – povezujejo v neločljivo celoto.

Predavanje v veliki dvorani konferenčnega centra G – Najin Center

Sobota, 10. marec od 9h – 15h in


Nedelja, 11. marec od 9h – 13h

KAKO IZKORISTITI IZJEMNO MOČ PROSTORA … 

in v življenje pritegniti obilje-uspeh-ljubezen?

 

Prvi dan delavnice – v soboto 10.3. bomo spoznavali teoretično podlago in splošno uporabne praktične napotke za vzpostavitev ravnovesja v hiši, vrtu, poslovnih prostorih….

 

Drugi dan delavnice pa bomo delali na lastnih tlorisih, hišah ali prostorih, ki jih želimo urediti in izboljšati. Dotaknili se bomo vseh področij, ki jih v življenju želimo podpreti, spremeniti in izboljšati ter bomo pogledali, kaj vsak posameznik lahko naredi za spremembo v njegovem bivalnem okolju.

 

Obdobje v katerem se nahajamo je obdobje sprememb za vsakega izmed nas. Obdobje številnih možnosti in novih poti a tudi obdobje čiščenja in spuščanja.
Vse to se vedno tako kot hologram zrcali tudi na prostoru kjer živimo ali delamo in ustvarjamo. Hiša je naše zatočišče a hkrati vedno odseva tudi vse, kar se nam dogaja. Z nevidnimi naravnimi zakonitostmi prostor in njegova urejenost vpliva na vsa področja našega življenja in se preko naravnih ritmov, naravnih elementov in naravnih zakonitosti (tako fino kot grobo fizikalnih ter še globljih – duhovnih) poveže z dogajanjem okrog nas, v nas in na vseh področjih našega življenja.

Ste se kdaj vprašali, koliko in kaj lahko v tem primeru storimo tudi sami, da izboljšamo našo kakovost bivanja in delovanja?

Delavnico vodi Tina Pipan, univ.dipl.org. Djotiš in Vastu svetovalka

Predavanje bo na Tržaški cesti 330 v Ljubljani.
Cena delavnice: 140 eur.

Cena vključuje:
– 
celotno gradivo
– 
individualni posvet
– 
izbiro jantre za podporo po vaših željah

 

 Zaradi načina dela in zaradi predhodnje izdelave  osebnega načrta (ki ga pripravim za vsakega posameznika in nam pokaže najboljše možnosti za bivanje  v prostoru)
je 
obvezna predhodna prijava do najkasneje četrtka 8.3.2012.

Prijave in informacije na:
tel: 031 509 130
tina.pipan@eroja.si
www.eroja.si

Sprememba v bivalnem okolju se vedno zrcali v spremembi navzven. Je odsev naše notranje spremembe in močno odpira možnost pozitivnih sprememb v konkretnih področjih našega življenja.

vastu